design oklobdzija.com
 
Szerbiában, Észak-Bácskában található Martonos, ez a kis település, mely ezeréves múltra tekint vissza. Messze földön ismert kitűnő természeti adottságairól, ami a mezőgazdasági feltételeket illeti. E falu központjában található a Delikates spice & pepper cég, amely fűszerpaprika feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozik.

A cég megalapítása óta folyamatosan megújult és fejlődik működésének minden tekintetében. Már több mint tizenhét éve jelen van a fűszerpaprika piacán és az elmúlt időszakban jelentős üzleti hírnévre tett szert úgy bel - mint külföldön. Neve mára a minőségi fűszerpaprika védjegyévé vált.

Ennek bizonyítéka a számos elégedett üzletfél és ami talán a legfontosabb a megannyi elismerő elbírálás a közvetlen felhasználók és a minőségi fűszerek rajongóinak népes táborától. A cég technikai-technológiai fejlettsége, a szigorú minőség ellenőrzés, a megfelelő szakmai hozzáértés és a vevők igényének teljekörű kielégítése e téren lehetővé tették, hogy a Delikates-t egyre inkább elfogadják és jegyezzék a fűszerpaprika fogyasztói piacán.

A Delikates-nak sikerült folytatnia és továbbfejlesztenie a minőségi fűszerpaprika több évszázados hagyományát e térségben, ezzel is öregbítve Martonos és környéke jó hirét a világban.

srpski l magyar l english